• Nieuwe richtlijnen, terras v.v. Rijen, rectificatie

19 mei 2021
  • De coronaregels en het terras van v.v. Rijen

19 mei t/m 13 juni

• Sinds 19 mei mag er weer gesport worden in groepsverband voor mensen van 27 jaar en ouder.
    • Er mag weer met hooguit 30 mensen worden getraind. Dan moet er wel nog altijd anderhalve meter afstand worden gehouden.
    • Wedstrijden zijn nog altijd niet toegestaan.
    • Spelers moeten thuis douchen, want de kleedkamers blijven nog altijd gesloten.
    • Ook het terras bij v.v. Rijen mag – onder de geldende richtlijnen – weer open!! Het terras van v.v. Rijen gaat uitsluitend open bij voldoende activiteiten en in overleg met de kantine coördinator, te bereiken via email: kantine@vvrijen.nl

Rectificatie

“Waar gehakt wordt vallen spaanders”.

M.b.t. kunst- en natuurgras

Gisteren is er – per abuis – het bericht geplaatst dat het sportpark in de periode van 31 mei t/m 9 juli verboden gebied is. Dit is slechts gedeeltelijk correct en niet volledig. Vanaf 31 mei worden de kunstgrasvelden vernieuwd en krijgen de natuurgrasvelden “groot” onderhoud. D.w.z. dat er in die periode overdag sprake is van groot materieel en dat het dan absoluut niet verantwoord is dat leden/niet leden dan een “balletje” komen trappen. En vanuit die gedachte is het sportpark dan ook niet toegankelijk. Er is dan vanuit v.v. Rijen ook geen enkel toezicht en dus is deze oproep voornamelijk ook gericht aan de ouders/ verzorgers. Uitsluitend onder begeleiding van één van onze medewerkers/sters zijn er nog trainingen en/of wedstrijden beperkt tot en met uiterlijk 13 juni mogelijk. E.e.a. is onder voorbehoud van nieuwe ontwikkelingen vanuit de gemeente!

Excuses voor eerdere foutieve berichtgeving!!