• Nieuwe richtlijnen corona per 15 oktober

15 okt 2020
  • Alle trainingen voor spelers/speelsters vanaf JO/MO19 tot nader order gestaakt:

Na uitvoerig overleg heeft het bestuur gisteravond (woensdag

14 oktober) besloten dat alle trainingen vanaf JO/MO19 – per direct – worden gestaakt. Voor de teams t/m JO/MO17 is het “slechtweer-schema” nog steeds (in ieder geval t/m 18 oktober) van kracht. Deze trainingen gaan wel door mits de trainers/sters van de diverse spelersgroepen de trainingen willen blijven verzorgen. Neem daarvoor contact op met je eigen trainer/teamleider. Het kleedkamergebouw, verzorgingsruimte, douches, kantine en terras zijn uiteraard nog steeds niet toegankelijk voor spelers/trainers en/of voor ouders/verzorgers.

Onderlinge oefenwedstrijden:

Er zijn vragen gesteld over het inregelen van onderlinge oefenwedstrijden; op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht. Daarover volgt bericht.

Niet naleven van richtlijnen:

Het is het bestuur ter ore gekomen dat sommige teams de richtlijnen (van overheid, het RIVM en de GGD) maar ook die van de club zelf niet nakomen. Zo worden er met de regelmaat van de klok kratten bier mee naar het sportpark genomen en worden er door plaatselijke bedrijven bier, frisdrank en hapjes op het sportpark geleverd. De tijdelijke sluiting van de kantine is geen aanleiding om op eigen initiatief drank en andere versnaperingen mee te nemen naar het sportpark,

Sancties:

Het bestuur wil met klem benadrukken dat bij herhaling van dit soort ongewenst gedrag er boetes en/of andere disciplinaire maatregelen zullen volgen. En zeker als dat teams betreft die een voorbeeldfunctie dienen na te streven. Dit getuigt bovendien van bijzonder weinig respect t.o.v. de andere teams, vrijwilligers etc. En om maar in voetbaltermen te blijven:

“Zonder respect – geen voetbal!”

Aansprakelijkheid:

Het bestuur wil met klem benadrukken dat bij het niet naleven van de richtlijnen de consequenties als gevolg van handhaving voor het team zelf zijn.

Tot slot:

Het bestuur verwacht uiterlijk 18 oktober a.s. meer duidelijkheid te kunnen geven o.a. over trainingen, onderlinge wedstrijden etc. De verwachting is dat we vanaf maandag weer met een corona trainingsschema gaan werken.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!!