Een vereniging draait op vrijwilligers

De tijd dat vrijwilligers stonden te springen om hun cluppie te ondersteunen ligt ver achter ons. Leden hebben het drukker. Vrijetijdsbestedingen zijn diverser geworden. In plaats van te kiezen willen we het allemaal. Op zich niet verkeerd, ware het niet dat leden zich meer als consument gaan gedragen. Ondertussen nemen de werkzaamheden en kosten alleen maar toe en komt dit alles op steeds minder schouders (vrijwilligers) terecht. Een vereniging is er in eerste plaats om te verenigen en niet om te consumeren. Het is namelijk ook jóuw vereniging. Hieronder een visie van de KNVB.

Wil ook jij iets meer doen voor onze vereniging, stuur dan even een mailtje aan ons.
Contact formulier
Vul onderstaand formulier in als u vragen heeft

Bankgegevens

Ben je al KNVB lid? vul dan onderstaande gegevens in.

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Medische of psychische aandachtspunten
Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, ADHD, autisme, enz.) waarvan u vindt dat deze bekend moeten zijn bij de vereniging? Vul dat hierboven in het opmerkingen-veld in en meld dit dan bij de groepscoördinator. Hij kan deze punten en eventuele actie op vertrouwelijke wijze met u bespreken.