• Jeremy Buchly nieuwe hoofdtrainer v.v. Rijen

10 jun 2022
  • Om medische redenen heeft Kees Hermsen helaas moeten afzien van zijn functie als hoofdtrainer van v.v. Rijen. Deze moeilijke beslissing is in goed overleg met elkaar genomen maar is desondanks betreurenswaardig. We wensen Kees dan ook een spoedig herstel toe en hopen hem weer snel ergens langs de lijn of in de kantine te ontmoeten.

Door deze toch verrassende ontwikkeling moesten we als vereniging op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer wat, gezien de korte tijd, zeker geen eenvoudige opdracht was.

We zijn dan ook erg verheugd dat we, na diverse uitvoerige gesprekken tussen het bestuur, coördinator en enkele spelers en stafleden een akkoord hebben bereikt met Jeremy Buchly. ​​Hiermee hebben we een waardige vervanger kunnen contracteren en is er alle vertrouwen dat hij onze relatief jonge spelersgroep verder zal ontwikkelen.

Op korte termijn zal Jeremy zich via onze interne kanalen aan de vereniging voorstellen. Wij heten Jeremy welkom bij v.v. Rijen en wensen hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging.