• Aanpassingen en onderhoud van de ICT-omgeving

Eindelijk…het is zover. Jawel. Na een gedegen inventarisatie van de ICT-infrastructuur in beide gebouwen (lees; kantine/sponsorhome & wedstrijdsecretariaat/kleedkamers) wordt er vanaf maandag 13 januari gestart met noodzakelijke werkzaamheden. Daarbij ligt de prioriteit bij het wedstrijdsecretariaat en in een later stadium zullen aanpassingen in de kantine worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat het netwerk (Internet en Wifi) sneller en toekomstbestendig wordt en zal er – stapsgewijs – ook nieuwe hardware worden aangeschaft.

Omdat we (binnen de mogelijkheden) het allerbeste willen en er dus wijzigingen op locatie nodig zijn, zal e.e.a. helaas niet geruisloos gaan. Wat je daarvan merkt? Internetten, wifisignalen of televisiekijken, zal af en toe niet mogelijk zijn. Natuurlijk is ons streven dat er geen vertragingen of hinder ontstaat maar kunnen dat – jammer genoeg – niet helemaal voorkomen en vertrouwen daarbij op jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

ICT & Facilitair