• Trainer/leider: G-senioren
    Al vele jaren hebben we als v.v. Rijen een actieve G-tak.
    Naast de G-senioren hebben we ook 2 jeugd G-teams.
    We hebben momenteel geen trainer/leiders meer voor de G-senioren.
    Ontneem deze jongens niet hun hobby, help ons en stap in op deze leuke groep bij onze geweldige vereniging.

Trainer/leider: JO17-3 en JO19-3
    Ondanks eerdere oproepen aan ouders/verzorgers en spelers van bovengenoemde leeftijdscategorieën hebben ook deze teams nog steeds geen begeleiding voor het seizoen 2020-2021. Daarom opnieuw deze dringende oproep om u aan te melden om voor deze twee enthousiaste spelersgroepen te gaan staan.

Alle hulp is welkom!
    Zonder aanmeldingen kan er niet gevoetbald worden en dat is niet uitsluitend de verantwoordelijkheid van v.v. Rijen. v.v. Rijen is namelijk een vrijwilligersorganisatie; veel mensen dragen daar al aan bij en daar zijn wij ontzettend trots op. Zonder de inzet van extra vrijwilligers lukt het echt niet!!
    We willen dat elke voetballer bij v.v. Rijen plezier beleeft aan de voetbalsport. Bij een club als v.v. Rijen is altijd veel te doen en met zijn allen zorgen we ervoor dat we kunnen voetballen.

Bent u bereid deze groepen te trainen, coachen of begeleiden?
    Of kent u – in uw directe omgeving – andere ouders/verzorgers/vrijwilligers die het leuk zouden vinden om voor deze enthousiaste spelersgroepen te staan?

MELD U DAN NU AAN:
    Stuur een email naar:

vereniging@vvrijen.nl               voor G-begeleiding
    voetbalco1917@vvrijen.nl         voor JO17-3 & JO19-3

Namens de spelers en v.v. Rijen alvast bedankt!!