Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt je een overzicht van de veel gestelde vragen met betrekking tot de website. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te bekijken. Staat je vraag er niet bij of is het antwoord niet toereikend, neem dan contact op met de webmaster.

Deze lijst wordt in de loop der tijd aangevuld met veel voorkomende vragen die de komende tijd bij de website redactie terecht komen.

Let op: veel informatie op de site is ALLEEN ZICHTBAAR indien je bent ingelogd.

Stuur een mail naar de ledenadministratie. Alleen ingeschreven leden van v.v. Rijen kunnen een inlog aanvragen.
Op de pagina Documentatie (hiervoor moet je inloggen) tref je de documenten aan.
Inloggen betekent toegevoegde waarde voor iedereen !! Als je inlogt heb je meer menuopties op de website en vindt je dus meer informatie op jouw v.v. Rijen website. Op de pagina MyClub zie je alle voor jou relevante informatie zoals trainingstijden, commissievergaderingen, NAW gegevens enz.
Op jouw commissie / teampagina kun je bij alle documenten, ledeninformatie, mailen via die pagina's enz. Ben je nog niet ingelogd, doe dat dan nu. Nog geen inlogcode ? zie veelgestelde vraag.
Ook vrijwilligers kunnen zich bij ons als lid registreren. doe dit op pagina Lid worden/Afmelden en vermeld bij de bijzonderheden waarom je inschrijft.  Vrijwilligers (indien geen spelend lid) betalen geen contributie. Voor de volledigheid van de inschrijving hebben we wel bankaire gegevens nodig.
Veel wedstrijden moeten tegenwoordig digitaal worden gerapporteerd met het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).
Op deze KNVB-pagina tref je alle informatie over Sportlink.

Hieronder de oefenhandleidingen voor invullen DWF.
Categorie A
Categorie B

Het PDF formulier kun je direct openen of downloaden
Sponsoren zijn van groot belang voor onze vereniging. Fijn dat u interesse heeft! Graag komen we met u in contact. U vind de mogelijkheden en een contactformulier op onze pagina 'SPONSORING'. Deze pagina is helemaal rechts in het hoofdmenu te vinden.