• Droom jij ervan om een EK finale te fluiten ?

Nu de eerste wedstrijden er weer opzitten, staat de nieuwe competitie weer voor de deur! We hebben wedstrijden voor teams van de JO-MO11 tot JO/MO19 welke we graag willen voorzien van een opgeleide scheidsrechter. Binnen v.v. Rijen hebben we gelukkig een enthousiaste groep jeugdscheidsrechters die zich iedere wedstrijd weer inzet om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Onze groep jeugdscheidsrechters kan echter dringend aanvulling gebruiken!! We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste jongens of meisjes, mannen of vrouwen, die tegen een kleine vergoeding onze thuiswedstrijden willen begeleiden. Deze vinden plaats op de zaterdagen tussen 08:30 en 16:15 uur. Minimale leeftijd vanaf 12 jaar. We vragen vooral ook kandidaat scheidsrechters van 18 jaar of ouder zich te melden met name voor de oudere jeugd.

Ben jij, of ken jij die enthousiaste scheids waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan snel aan! Alleen op die manier kunnen we ook dit seizoen de wedstrijden weer voorzien van een scheidsrechter.

Bij voldoende aanmeldingen starten we weer een cursus op voor de pupillen scheidsrecher en de verenigingsscheidsrechter eventueel in combinatie met andere verenigingen om zo snel mogelijk te starten

Voor informatie of aanmelden kunnen jullie zich wenden tot de scheidsrechter coördinator:

Koen Strik

Scheidsrechters coördinator v.v. Rijen