• Corona update

Donderdag 2 december heeft de KNVB bekend gemaakt dat zij de overheid helaas niet heeft kunnen overtuigen om de sluitingstijd voor sportaccommodaties (17.00 uur) te verruimen. Het bestuur is van mening dat:

• De Covid-richtlijnen maximaal moeten worden nageleefd
    • Verspreiding van het virus zo snel mogelijk moet worden ingedamd
    • Het spelen van wedstrijden – zonder trainingen – niet verantwoord is.

Op grond van bovenstaande argumenten heeft het bestuur dan ook volgende beslissingen genomen:

Weekend 4 & 5 december:

• Uitsluitend de – in overleg met de KNVB vastgestelde wedstrijden – worden dit weekend gespeeld.
    • Tenzij er uiteraard nog wedstrijden (i.v.m. weersomstandigheden) worden afgelast.

Weekenden 11 & 12 + 18 & 19 december:

• Alle geplande wedstrijden komen te vervallen
    • Daarover wordt de KNVB op de hoogte gesteld

Trainingen:

• Nadat de vastgestelde wedstrijden van 4 & 5 december gespeeld zijn, gaan de gebouwen volledig “op slot”. Er is geen ruimte voor trainingen of vriendschappelijke wedstrijden.
    • Er worden dus ook geen trainingsmaterialen ter beschikking gesteld.

Vervolg:

• Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld en volgt nader bericht.

Bestuur v.v. Rijen

3 december 2021