Van Dorst

Steun v.v. Rijen en doe mee met de gezamenlijke acties samen met Shell Rijen, Toyota Van Dorst Rijen en Schadenet Midden-Brabant.

Maar liefst twee acties van onze hoofdsponsor

Je kunt op maar liefst twee manieren eenvoudig v.v. Rijen extra financieel ondersteunen. Door je Air Miles te doneren bij Shell Rijen en/of door je auto te laten onderhouden of repareren bij Toyota Van Dorst of Schadenet Midden-Brabnt. Het maakt uiteraard niet uit welk merk auto je rijdt, ieder merk is welkom! En… een heerlijk kopje koffie staat klaar.

Air Miles omgezet in euro’s

Bij Shell Rijen aan de Europalaan 13 ligt een speciale v.v. Rijen Air Miles pas. Na het tanken geef je aan dat je je Air Miles van die tankbeurt graag wilt doneren aan v.v. Rijen. De Air Miles worden dan weggeschreven op de speciale v.v. Rijen pas. Alle gespaarde Air Miles worden omgezet in euro’s en deze komen ten goede aan v.v. Rijen. Op deze manier helpen we samen met onze hoofdsponsor met z’n allen onze club een handje verder.

Schade, onderhoud of reparatie; cash voor de club
Wanneer je aangeeft dat je lid bent van v.v. Rijen ledenpas doneert
Toyota Van Dorst Rijen en Schadenet Midden-Brabant maar liefst 10% van het bedrag op schadeherstel, onderhoud & reparaties aan v.v. Rijen!

Iedere auto heeft periodiek onderhoud of een wettelijke APK -keuring nodig. De uitgelezen kans om samen met onze hoofdsponsor Van Dorst onze vereniging extra financieel te steunen. Toyota rijder of niet, v.v. Rijen ontvangt 10% van alle onderhoud & reparaties. En mocht u onverhoopt schade hebben gereden, dan doet ook Schadenet Midden-Brabant een flinke duit in het zakje van v.v Rijen. Ook op schadeherstel aan uw auto ontvangt v.v. Rijen 10% van de factuurwaarde.

Alleen maar winnaars

Door deze acties zijn er alleen maar winnaars. Onze hoofdsponsor krijgt hiermee de verdiende extra aandacht onder onze leden. v.v. Rijen ontvangt jaarlijks een mooie extra financiële ondersteuning. En niet als laatste, onze leden zijn verzekerd van een kundige uitvoer van de werkzaamheden met een gegarandeerde klanttevredenheid.

Afgelopen jaren hebben beide acties al mooie bedragen opgeleverd voor v.v. Rijen. Uiteraard mag dit bedrag nog hoger waarmee wij het waarderen als onze leden deze acties omarmen.