• Ook dit jaar staan er weer bijzondere dagen en feestdagen op de rol. Zowel de wettelijke feestdagen en een x-aantal andere interessante data hebben invloed op het trainingsschema.
    Om iedereen tijdig te informeren, zetten we de bijzonderheden vast op een rij.
    Graag noteren in jullie agenda’s: op onderstaande dagen worden er geen trainingen gegeven en/of zijn de faciliteiten van v.v. Rijen niet beschikbaar.

• Carnaval                                 : 24 februari & 25 februari
    • Goede vrijdag                    : 10 april
    • Paasmaandag                    : 13 april
    • Koningsdag                       : 27 april
    • Dodenherdenking               : 04 mei
    • Bevrijdingsdag                   : 05 mei
    • Hemelvaart                       : 21 mei
    • Suikerfeest                       : 23 mei
    • Kampeerweekend               : 29 mei t/m 01 juni
    • Pinkstermaandag                : 01 juni
    • Ouder-kind wedstrijden       : 06 juni
    • Ad Maas Memorial              : 13 juni

Reminder:

Hou er s.v.p. rekening mee dat voor te plannen teamactiviteiten zoals bijvoorbeeld een BBQ er vooraf duidelijke afspraken moeten worden gemaakt. Alleen dan kunnen noodzakelijke faciliteiten worden gepland en ingeregeld. S.v.p. nog rekening houden met volgende situaties:

• Op 13 juni en 14 juni worden alle sleutels die in omloop zijn ingenomen en geregistreerd. En direct daarna weer uitgegeven.
    • Laatste speelrondes in competitieverband zijn op 24 mei 2020
    • Nationale voetbaldag is op 13 juni 2020.
    • Eventuele nacompetitiewedstrijden zijn t/m 28 juni voorzien.

Op basis van bovenstaande heeft het bestuur eerder al besloten dat de laatste activiteiten bij v.v. Rijen nog in het weekend van 20 en 21 juni kunnen worden gepland. Daarna gaat de “deur op slot”. We hebben namelijk ook rekening te houden met het onderhoud van (gras)velden waar een gemiddelde termijn van minimaal 8 weken voor staat.

In het vertrouwen jullie hiermee van dienst te zijn geweest,
    Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Rijen