Bascamp fitness

Vrijdagavond = v.v. Rijen clubavond bij Basecamp Fitness


Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je namelijk meer uit het leven. Bij Basecamp is alles ingericht om te motiveren te bewegen. Waar traditionele fitnesscentra steeds meer self-service georiënteerd, saai en ongezellig zijn, is Basecamp de plek waar je gekend wordt en waar het fijn is om te zijn. De '3rd place'‚Äč, dat is wat wij willen zijn voor onze leden.

Qua activiteiten zijn we de specialist in het trainen onder begeleiding van een professionele trainer. Van Yoga tot CrossFit en van Zumba tot Spinning; in de vele disciplines die we aanbieden hebben we het grootste aanbod in de omgeving, waarbij de begeleiding wordt gegeven door de beste trainers. Train je liever individueel, dan kun je dit bij Basecamp in een lekkere sfeer doen. Voor sommige sporters is resultaat meer van belang. We bieden professionele personal training met resultaatgarantie.

 

Als lid van v.v. RIjen kunnen we het volgende voor je betekenen:

Vrijdagavond = clubavond.
Leden (alle!) van v.v. Rijen zijn welkom om na 16:00 uur gratis te trainen bij Basecamp.

 

Team activiteiten
Vrijdag, zaterdag en zondag kunnen we voor teams activiteiten organiseren. Dit doen we voor de leeftijden 16+. Hier zit geen limiet aan qua frequentie, maar we verwachten wel een minimale opkomst. Dit soort activiteiten kunnen teams zo tijdig mogelijk, maar uiterlijk op donderdag avond aanvragen. Ideaal als winterprogramma of als je uitgebekerd bent.

 

Individuele trajecten
Zit je in de selectie, A1 of B1 en wil je in het kader van revalidatie of aanvullende training begeleid worden bij Basecamp? Maak een afspraak met Kees en we helpen je graag verder!

 

 

Met sportieve groet,

 

Basecamp Fitness

Terug naar boven