Aankondiging JUBILEUMWEEKEND

Locatie Sportpark 'De Vijf Eiken'
Adres Sportparkweg 5 Rijen
Maximaal aantal deelnemers 80
Het kamp is voor de O-13 en O-11 spelers volgeboekt. Ben je te laat en wil je toch nog mee? Mail naar kampeerweekend@vvrijen.nl en we zetten je op de reservelijst.

Voor de O-9 en O-8 kinderden zijn er nog wel plekjes beschikbaar. Kijk bij Activiteiten en vul het formulier voor O-9/O-8 in!

Ga jij ook mee met het kampeerweekend van VV Rijen? Van 18 tot en met 20 mei organiseren we het jaarlijkse voetbalfeestje voor de O-13, O-11, O-9 en O-8 leden. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Ook dit jaar blijft het thema weer geheim tot het kampeerweekend begint. Overdag hebben we op en rond de voetbalvelden van VV Rijen een bomvol programma. Deelnemers overnachten met z’n allen in de accommodatie van de schietvereniging. Er is plaats voor maximaal 80 kinderen uit de O-13 en O-11-jeugd.

We trekken het hele weekend met elkaar op. Alle kinderen worden onderverdeeld in 12 teams van 10 spelers met elk vaste, eigen teamleiders voor het hele weekend. Vanwege de vele teamactiviteiten in het programma is het niet ook mogelijk om er tussendoor even weg te gaan voor een andere hobby, kinderfeestje of ‘verplichting’. Als jij je inschrijft, verwachten wij ook dat je het hele weekend aanwezig bent.

Wij streven ernaar om met de leiding en kinderen een gezellig en fijn kampeerweekend te hebben, waar alle kinderen van harte welkom zijn. Wij verzoeken je als ouders/verzorgers met klem om de belangstelling van jouw kind voor het kampeerweekend te peilen. Heeft jouw kind geen interesse om mee te gaan of om te blijven overnachten, stuur hem/haar dan niet mee!

Het programma
  • Het kampeerweekend vindt plaats van 18 t/m 20 mei.
  • Wij verwachten de kampeergasten op vrijdag 18 mei tussen 17:45 en 18:15 uur bij de registratie tent aan de ingang van het sportpark.
  • Wij nodigen de ouders van de deelnemers van harte uit om de openingsceremonie van 18:30 tot 19:00 bij te wonen.
  • Het kampeerweekend eindigt zondag 20 mei om 12:00 uur
  • LET OP!: De inschrijving sluit bij 80 deelnemers en uiterlijk op 31 maart.
  • De eigen bijdrage in de kosten: € 34,00 per kind.
  • Betaling geschiedt via eenmalige machtiging aan VV Rijen (zie inschrijfformulier)
  • Bij afmelden zal er geen restitutie plaats vinden van het inschrijfgeld! Dit ivm de vaste kosten.
  • Ben je te laat? Dan kan jij je nog via een mailtje aan kampeerweekend@vvrijen.nl opgeven voor de reservelijst.
Hulpouders gezocht
Wij zijn afhankelijk van hulp van vrijwilligers. Via het inschrijfformulier kun je daarom aangeven op welke dagdelen je ons kunt helpen. Wij zijn er als organisatoren heel blij mee en het is natuurlijk ook heel leuk om dit van dichtbij mee te kunnen maken.

Indien je vragen hebt dan kun je contact opnemen met één van de organisatoren of een e-mail sturen aan kampeerweekend@vvrijen.nl. Houd vooral de informatie op de website in de gaten. Alle informatie, data en bijzonderheden zijn daar terug te vinden.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern