Kampeerweekend 2019 Onder 9 en Onder 8

Datum 10 jun 2019
Tijdstip 17:45 - 12:00 uur
Locatie Sportpark 'De Vijf Eiken'
Adres Sportparkweg 5 Rijen
Maximaal aantal deelnemers 40
Het kamp voor de jeugd onder 9 en onder 8 is volgeboekt! Wil je een plekje op de reservelijst? Mail dan naar kampeerweekend@vvrijen.nl

Ook dit jaar blijft het thema weer geheim tot het kampeerweekend begint. Overdag hebben we op en rond de voetbalvelden van VV Rijen een bomvol programma. Deelnemers overnachten met z’n allen in de accommodatie van de hockeyclub. Er is plaats voor maximaal 40 kinderen uit de O-9 en O-8-jeugd. 

We trekken het hele weekend met elkaar op. Alle kinderen worden onderverdeeld in 12 teams van 10 spelers met elk vaste, eigen teamleiders voor het hele weekend. Vanwege de vele teamactiviteiten in het programma is het niet ook mogelijk om er tussendoor even weg te gaan voor een andere hobby, kinderfeestje of ‘verplichting’. Als jij je inschrijft, verwachten wij ook dat je het hele weekend aanwezig bent.

Wij streven ernaar om met de leiding en kinderen een gezellig en fijn kampeerweekend te hebben, waar alle kinderen van harte welkom zijn. Wij verzoeken je als ouders/verzorgers met klem om de belangstelling van jouw kind voor het kampeerweekend te peilen. Heeft jouw kind geen interesse om mee te gaan of om te blijven overnachten, stuur hem/haar dan niet mee!


Het programma
 • Het kampeerweekend vindt plaats van 7 tot en met 9 juni.
 • Wij verwachten de kampeergasten op vrijdag 7 juni tussen 17:45 en 18:15 uur bij de registratie tent aan de ingang van het sportpark.
 • Wij nodigen de ouders van de deelnemers van harte uit om de openingsceremonie van 18:30 tot 19:00 bij te wonen. 
 • Het kampeerweekend eindigt zondag 9 juni om 12:00 uur
Inschrijven
 • LET OP!: De inschrijving sluit bij 40 deelnemers en uiterlijk op 30 april.
 • De eigen bijdrage in de kosten: € 34,00 per kind.
 • Betaling geschiedt via eenmalige machtiging aan VV Rijen (zie inschrijfformulier)
 • Bij afmelden zal er geen restitutie plaats vinden van het inschrijfgeld! Dit ivm de vaste kosten.
 • Ben je te laat? Dan kan jij je nog via een mailtje aan kampeerweekend@vvrijen.nl opgeven voor de reservelijst.
Hulpouders gezocht
Wij zijn afhankelijk van hulp van vrijwilligers. Via het inschrijfformulier kun je daarom aangeven op welke dagdelen je ons kunt helpen. Wij zijn er als organisatoren heel blij mee en het is natuurlijk ook heel leuk om dit van dichtbij mee te kunnen maken.

Indien je vragen hebt dan kun je contact opnemen met één van de organisatoren of een e-mail sturen aan kampeerweekend@vvrijen.nl. Houd vooral de informatie op de website in de gaten. Alle informatie, data en bijzonderheden zijn daar terug te vinden.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
 • Lid, Extern
  • € 34,-
Terug naar boven